وی با طرح این سؤال که مبانی انقلاب چه چیز هایی بوده است؟ یادآور شد: آرمان هایی که امام راحل و مقام معظم رهبری ما را به سوی آن هدایت می کنند، چیست؟ تا این مبانی را نشناسیم نمی توانیم نسبت به انقلاب پایبندی خود را به اثبات برسانیم.
حجت الاسلام والمسلمین استوارمیمندی تبیین کرد: در مرحله دوم شناخت جریان های سیاسی، شخصیت های سیاسی و چارچوب هایی که نظام مبتنی بر آن است را بشناسیم، همچنین باید نحوه کنش گری انقلابی در فضای صنفی(حوزه علمیه) و در عرصه رسالت های روحانیت و همچنین در حضور اجتماعی مبانی خود را بشناسیم.
مدیر حوزه علمیه فارس خاطرنشان کرد: آنچه ماهیت مردم سالاری در ایران را با دیگر کشور ها متمایز کرده است دو رکن اصلی ولایت فقیه و شورای نگهبان است و این دو رکن را در هیچ دموکراسی نمی بینیم.
وی بیان کرد: مرحله سوم نیز شناخت روش کنشگری در فضای سیاسی و اجتماعی است که باید با بصیرت و نگاه دقیق به عرصه تحولات داخلی و خارجی بهترین روش ها را اتخاذ کنیم.
مدیر حوزه علمیه استان فارس در پایان گفت: برای رسیدن به شناخت مبانی، چارچوب های نظام و جریان های سیاسی و شناخت روش کنش های ورود به عرصه های اجتماعی، لازم است گفتوگو کنیم و از نظرات کارشناسان و پژوهشگران حوزه انقلاب اسلامی استفاده کنیم تا اساتید بتوانند با راهبری خوبی که انجام می دهند حوزه را در مسیری که مورد توقع ولی امر است، برسانند.
انتهای پیام